info@tototravel.com +31 6 54 25 13 07

Reacties van onze gasten

Onze verwachting werd overtroffen

Onze verwachting werd overtroffen

12-07-2019 Mariette Stals

Bij de bespreking van onze reis door Java en Bali heeft Wim van Toto Travel echt heel goed naar ons geluisterd! Onze verwachting werd overtroffen. Veel natuur, cultuur en actie. Vulkanen beklommen, naar watervallen gewandeld, prachtige en authentieke plaatsen en tempels bezocht. We verbleven in mooie hotels en guesthouses, vaak met een prachtig aangelegde tuin er omheen of gewoon midden in de rijstvelden. De kampongs die we bezocht hebben gaven ons een goed beeld van het leven in Indonesië, zowel in de stad als op het platte land. Raften op de grootste rivier van Bali, plantages bezoeken, wandelingen door de rijstvelden, drinken uit een kokosnoot die ter plekke werd geplukt, een cursus Hindu offermandjes maken, samen koken midden in de jungle met een tempel in de achtertuin, onze chauffeur regelde het allemaal voor ons. Onze eerste chauffeur was de goedgemutste Minto die met een lach en vastberaden rijstijl (en WiFi in de bus) ons door het chaotische verkeer loodste tot in Yogja. Daarna kwam Willet. Zijn roem ging hem vooruit in alle recensies op deze site maar het klopte allemaal. Heel veel van hem geleerd over de politiek, gebruiken en de verschillende geloven die vreedzaam naast elkaar leven in Indonesië.Echt uitgerust was ik niet toen ik thuiskwam. Bij alles wat ik doe speelt Indonesië door mijn hoofd. Ben nog lang niet uitgereisd dus. Heerlijk, zo duurt de vakantie lekker lang. Het eerste wat ik gedaan heb thuis was niet de was en niet de post! maar met de gekochte souvenirs (hoeden, batik, wierook, en manden) mijn terras een Indonesisch tintje gegeven. Wil je Indonesië echt beleven en niet in en uit een touringcar hoppen met z’n allen en vastzitten aan een strak programma, ga dan eens met Wim praten die met zijn non-profit reisorganisatie ook nog eens de chauffeurs helpt hun auto zo gunstig mogelijk te financieren zonder dat hij er zelf een cent mee verdient!

Heerlijke reis

Heerlijke reis

14-03-2019 Paul en Jeannette

Begin januari 2019 twee weken rondgetrokken over Bali en Java. Het was voor ons de eerste keer dat we in Indonesie waren en Toto travel had de reis in Nederland voor ons samengesteld. Wat hebben we veel gezien en gedaan en wat zat het programma goed in elkaar. De hotels waren fijn. Na een lange dag reizeen heerlijk relaxen op prachtige plekken. Willet was onze chauffeur. Hoe blij waren we met hem! Gezellig, kundig, prima chauffeur en altijd op tijd. Dit alles maakte deze reis tot een onvergetelijke ervaring. Dank Toto Travel. Paul en Jeannette

Super vakantie!

Super vakantie!

06-11-2018 Yanniek en Simone

In oktober dit jaar zijn wij 18 dagen op reis naar Bali en Nusa Lembongan geweest. Alles was erg goed geregeld en we hebben het echt enorm naar onze zin gehad. Dankzij onze gids Willet verliep alles op rolletjes en dankzij zijn kennis en duidelijke uitleg hebben we erg veel gezien en geleerd. Willet zorgt er echt voor dat je een vakantie hebt die bij je past, zo kun je op de dag zelf nog dingen wijzigen of annuleren. Wij hebben deze reis ervaren als 1 van onze mooiste tot nu toe en kunnen Toto travel (en Willet) dan ook echt iedereen aanraden.

Top geregeld!

29-09-2018 Bert & Ilse

We hebben genoten van de alle avonturen in Java en Bali, Pius heeft erg zijn best gedaan om ons zoveel mogelijk te laten zien. De wandeling door de Kampung vonden we echt een aanrader. Ook Willet was ten aller tijde bereid om van alles te vertellen en te organiseren. Op deze manier kregen we echt een hoop mee van de cultuur, gewoonte en leefomstandigheden van mensen zowel in Java maar ook in Bali. Het omboeken van het snorkelen naar het koken was goed geregeld door Willet. Ook het koken vonden we een enorm hoogtepunt. Een aanrader is het eten bij Mozaic, Indonesische ingrediënten verwerkt met de Franse finesse. Voor ons was de reis precies lang genoeg met voldoende rust en afwisseling. Al met al we hebben genoten en namens ons beide hartelijk dank voor het organiseren van deze reis.

Wat een ervaring!

Wat een ervaring!

10-08-2018 Marieke

Perfect georganiseerde reis! Zeven dagen door Java met Tanto en Willet, alles klopte perfect. Super vriendelijke heren, goed engels sprekend en alles is mogelijk. Het is echt jouw feestje! Alles gaat in overleg, ik zou niet weten hoe het beter zou kunnen. Voor ons was het de eerste keer dat we niet zelf door een land reden en daar hadden we vooraf onze twijfels over of we dat wel prettig vonden. Maar wat was het relaxed ondanks het drukke programma. Complimenten voor Wim en de heren ter plekke!

Facebook recensies

Accepteer cookies om deze inhoud te kunnen zien.