header4.jpg

Chauffeurs

Tanto - Java

Tanto (Java)

Tanto is erg vriendelijk, bescheiden en betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en probeert de reis volledig op jouw af te stemmen ("Het is jouw feestje"). Hij spreekt erg goed Nederlands. Tanto is onze manager op Java.

Willet - Bali & Java

Willet (Bali & Java)

Willet, ook wel Ketut genoemd (als vierde geboren), is onze chauffeur en manager op Bali. Hij is erg trots op het eiland en laat u graag de mooiste plekjes zien. Willet is een dankbaar iemand en staat altijd voor je klaar.

Tarno - Java

Tarno (Java)

Tarno is een broer van Tanto. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Hij heeft inmiddels zijn huis af kunnen bouwen en een nieuwe Toyota Avanza gekocht.

Trisno - Java

Trisno (Java)

Trisno komt uit Wonosari bij Yogyakarta, net als Tanto. Hij is erg vriendelijk en beleefd en u bent bij hem absoluut in goed hadden; hij heeft al ruim 7 jaar ervaring als chauffeur.

Madek - Bali

Madek (Bali)

Madek is de broer van Willet. Madek spreekt naast Indonesisch ook Japans. Hij is erg aardig en af en toe een tikkeltje verlegen. Zijn Engels is nog wat beperkt. Madek doet de luchthaven transfers.

Ami - Java

Ami (Java)

Ami is een zeer ervaren chauffeur op Java en kent alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden. Onze gasten zijn altijd erg tevreden over Ami.

Made - Bali & Java

Made (Bali & Java)

Made is de zwager van Willet en springt bij op Bali als Willet veel boekingen heeft. Momenteel gaat hij mee met Willet naar Java om die route te leren.

Bowo - Java

Bowo (Java)

Bowo spreekt Nederlands. Hij weet goed de weg op heel Java, van Jakarta tot Ketapang. De gasten vinden het altijd prettig reizen met hem.

Halim - Java

Halim (Java)

Halim is gespecialiseerd in west Java. Hij weet veel nostalgische plekken en restanten van het koloniale verleden (bijv. kazernes, erevelden) terug te vinden, voor zover nog aanwezig natuurlijk.

Haryono - Java

Haryono (Java)

Haryono komt uit Yogyakarta. Hij is altijd aan het lachen en is erg leergierig. Ook 'Harry' is een uiterst betrouwbare chauffeur en erg vriendelijk.

Adam - Java

Adam (Java)

Adam is onze chauffeur voor midden en west Java. Hij spreekt goed Nederlands en heeft veel ervaring in het begeleiden van gasten.

Abdul - Lombok

Abdul (Lombok)

Abdul woont in Mataram op Lombok. Hij kent Lombok als geen ander en weet ook alles over de eilandjes eromheen. Abdul spreekt zeer goed Nederlands.

Gidsen

Ajib - Solo - Java

Ajib (Solo - Java)

Ajib is onze gids in Solo. U kunt met hem mee op een fietstocht langs de rijstvelden waarbij u verschillende home factories bezoekt. Ajib is erg enthousiast en laat u aan het begin ook vaak zijn huis even zien.

Gatot - Yogyakarta - Java

Gatot (Yogyakarta - Java)

Gatot is een becak fietser in Yogyakarta. Daarnaast is hij onze gids en begeleidt hij u tijdens een wandeltocht door een traditionele kampung. Hij legt u alles uit over de gebruiken en de leefgewoonten in de kampung.

Nila - Lembongan Island - Bali

Nila (Lembongan Island - Bali)

Nila is onze schipper op Lembongan. Hij vaart naar de mooiste plekjes waar u heerlijk kunt snorkelen. Nila is bescheiden maar zeer bereidwillig om u een geweldige dag te bezorgen.