header3.jpg

Bij Toto Travel kunt u zelf uw route samenstellen. Wij kunnen u daarin uiteraard adviseren. Ook de excursies die u onderweg wilt doen, kunt u alvast in uw programma opnemen. Wij proberen altijd excursies aan te bieden die er uit springen; excursies die u niet op elke straathoek kunt boeken, ondanks dat de opzet vaak hetzelfde lijkt. Mogelijke routes en aantal excursies zal afhangen van het aantal dagen dat u op Java en/of Bali wilt verblijven en natuurlijk uw eigen voorkeuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit het aanbod op Java en Bali. Toto Travel biedt bijvoorbeeld in Yogyakarta een leuke becaktour of kampung wandeling. Op Menjangan eiland (Bali) kunt u een hele leuke snorkeltour doen op doorreis naar Lovina of Ubud.

Excursies

Hieronder een kleine greep uit het excursieaanbod van Toto Travel

Snorkeltrip Menjangan Island

snorklingOp een half uur rijden van de veerpont vanaf Java ligt Pemuteran. Uw treft hier uw snorkelinstructeur die uw uitrusting en lunchpakket regelt.

Met een klein vissersbootje vaar je naar het eiland Menjangan dat deel uitmaakt van het Bali Borat National Park. Absoluut de beste plek op Bali om te snorkelen! Het is er daadwerkelijk prachtig.

Becak of kampung tour Yogyakarta

becakBecak tour van ongeveer 3½ uur door de binnenstad, de Jalur Alternatif, langs diverse lokale ambachten en kleine bedrijfjes die tofu, tempe, kroepoek en chocolade fabriceren.

U kunt ook een kampung tour doen waarbij u naast de kleine bedrijfjes ook uitleg krijgt over de gewoonten en gebruiken binnen een kampung.

Jeeptour naar de Bromo vanaf Tumpang

jeepU rijdt vanaf Malang in een half uur naar Tumpang, waar u overstapt in een open jeep. Onderweg passeert u een waterval die te bezoeken is.

De jeep komt uiteindelijk via bossen en landbouwvelden terecht in de enorme (donkere) zandzee die de vulkaan omringd. Hier kunt u eerst de krater bezoeken. Het stuk naar de krater toe kunt u ook een paardje huren (afdingen).