header5.jpg

Bij Toto Travel kunt u uw droomreis helemaal zelf samenstellen. Wij willen u daarin uiteraard graag adviseren. Indien u voor de eerste keer naar Java en / of Bali gaat, is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten. Het verkeer bijvoorbeeld is op Java vaak chaotisch. Afstanden en rijtijden zijn daarom totaal verschillend van wat wij gewend zijn. De gemiddelde snelheid is vaak maar 30 km per uur! Ook kunt u altijd bij ons langskomen om uw reis in een persoonlijk gesprek verder in te vullen (wel graag op afspraak).

Route bepalen

Nog geen schema of route in gedachte? Kijk dan eens bij onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen. De reis zelf wordt altijd bepaald door de omstandigheden van het gezelschap, zoals fysieke mogelijkheden en interesses (bijvoorbeeld veel tempels of juist weinig, wandelen, home industries, cultuur enz.) en is dus altijd maatwerk.
Heeft u wel al de nodige ideeën of al een aantal vaste plaatsen die u in uw schema wilt opnemen? Kijk dan bij Route & Excursies naar enkele mogelijkheden om uw reisschema te completeren. Staan er plaatsen niet bij, maar u wilt die wel graag in uw schema opnemen? Geen probleem.

Auto met chauffeur

Heeft u zelf uw reis al helemaal samengesteld en geregeld en heeft u alleen vervoer nodig? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Richtprijzen hiervoor zijn (afhankelijk van het seizoen):

2 tot 3 personen  4 tot 9 personen 
vanaf € 60,- per dag vanaf € 68,- per dag

Dit is inclusief alle kosten voor auto en chauffeur, zoals benzine, tol, overnachting, enz.
Wel dient u bij grotere afstanden rekening te houden met zogeheten empty run dagen (het leeg heen of terug rijden).

Nostalgische reizen

Voor mensen met een familiegeschiedenis in Indië kunnen we maatwerkreizen samenstellen waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met bezienswaardigheden uit het koloniale verleden. We zijn in staat vele gebouwen met een persoonlijke herinnering, zoals kazernes, ziekenhuizen e.d. terug te vinden. Vaak bestaan ze nog, echter vaak gerenoveerd en met een andere functie.
Een dergelijke reis is veelal een 'feest van herkenning' met ook de nodige emotionele momenten. Ook voor familieleden vaak een ervaring om nooit te vergeten (zie ook de reacties).

Ook naar Sumatra?

sumatraWilt u naast Java en Bali ook Sumatra aandoen? Ga dan naar Gids in Sumatra.
Zij hanteren eenzelfde non-profit filosofie als Toto Travel, zodat de chauffeurs/ gidsen een beter inkomen ontvangen.
Toto Travel beveelt Gids in Sumatra van harte aan. Bekijk ook de ervaringen van reizigers.