header1.jpg

Heeft u zelf uw reis al helemaal samengesteld en geregeld en bent u alleen op zoek naar een goede auto met chauffeur voor uw rondreis door Java en/of Bali? Ook hiervoor kunt u uiteraard bij Toto Travel terecht.

De chauffeurs van Toto Travel zijn betrouwbare chauffeurs die u comfortabel en zonder zorgen naar uw bestemming rijden. Tanto en Willet en hun collega's hebben gemiddeld 15 jaar ervaring, zijn bescheiden, klantvriendelijk en kunnen u alle bezienswaardigheden en attracties laten zien. Daarbij proberen zij u niet tegen uw zin naar winkels, restaurants of voorstellingen te brengen. Alles gebeurt uitsluitend in overleg.
Zij doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. Door hun ervaring kunnen zij adviezen geven die uw vakantie meer inhoud geven.

Toto Travel beschikt over in goede staat verkerende auto's, waaronder Toyota Avanza en Innova, Mitsubishi L300 en Hi Ace. Ook hebben we diverse formaten touringcars tot onze beschikking. De busjes zijn tot max. 9 personen en de touringcars tot 52 personen (incl. bagage).

Richtprijzen voor het huren van een auto met chauffeur zijn (afhankelijk van het seizoen):

2 tot 3 personen  4 tot 9 personen 
vanaf € 60,- per dag vanaf € 68,- per dag

Dit is inclusief alle kosten voor auto en chauffeur, zoals benzine, tol, overnachting, enz.
Wel dient u bij grotere afstanden rekening te houden met zogeheten empty run dagen (het leeg heen of terug rijden).

Het team van Toto Travel

Tanto - Java
Tanto - Java

Tanto (Java)

Tanto is erg vriendelijk, bescheiden en betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en probeert de reis volledig op jouw af te stemmen ("Het is jouw feestje"). Hij spreekt erg goed Nederlands. Tanto is onze manager op Java.


Tanto (Java)
Tarno - Java
Tarno - Java

Tarno (Java)

Tarno is een broer van Tanto. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die op hem van toepassing zijn. Hij heeft inmiddels zijn huis af kunnen bouwen en een nieuwe Toyota Innova gekocht.


Tarno (Java)
Trisno - Java
Trisno - Java

Trisno (Java)

Trisno komt uit Wonosari bij Yogyakarta, net als Tanto. Hij is erg vriendelijk en beleefd en u bent bij hem absoluut in goed handen; hij heeft al ruim 10 jaar ervaring als chauffeur.


Trisno (Java)
Ami - Java
Ami - Java

Ami (Java)

Ami is een zeer ervaren chauffeur op Java en kent alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden. Onze gasten zijn altijd erg tevreden over Ami.


Ami (Java)
Bowo - Java
Bowo - Java

Bowo (Java)

Bowo spreekt Nederlands. Hij weet goed de weg op heel Java, van Jakarta tot Ketapang. De gasten vinden het altijd prettig reizen met hem.


Bowo (Java)
Made - Bali & Java
Made - Bali & Java

Made (Bali & Java)

Made (Dek Ngurah) is de zwager van Willet en heeft de auto’s op Bali overgenomen na diens overlijden. Daarvoor reed hij ook al voor onze gasten als Willet bezet was. Hij spreekt Engels en kan zich verstaanbaar maken in het Nederlands.

Made (Bali & Java)
Halim - Java
Halim - Java

Halim (Java)

Halim is gespecialiseerd in west Java. Hij weet veel nostalgische plekken en restanten van het koloniale verleden (bijv. kazernes, erevelden) terug te vinden, voor zover nog aanwezig natuurlijk.


Halim (Java)
Adam - Java
Adam - Java

Adam (Java)

Adam is onze chauffeur voor midden en west Java. Hij spreekt goed Nederlands en heeft veel ervaring in het begeleiden van gasten.


Adam (Java)